Hírek

Egészséges, bőrszépítő téli csemegék Stahl Judittól!

2020.12.17.


Background
share close

Az év többi szakaszához képest, ilyenkor télen jóval többet nassolunk, ám közben nem árt az alakunkra is odafigyelni, hiszen könnyen el tud velünk szaladni a ló. Pedig léteznek olyan házi készítésű csemegék, amelyeket mértékkel fogyasztva egyrészt kordában tarthatjuk a testsúlyunkat, ráadásul még bőrünk egészségét is támogathatjuk. Stahl Judit téli finomságainak alapanyagát az édes- vagy akár sós változatban elkészíthető magvak adják, amelyek jótékony hatásuk mellett ínycsiklandók is.

Stahl Judit nemcsak az ételekhez válogatja meg nagy gonddal a minőségi alapanyagokat és az összetevőket, hanem a szépségápolási termékek vásárlása során is odafigyel erre. Kedvencei a magvak, hiszen azok magas fehérje- és zsírtartalommal rendelkeznek, valamint E-vitaminban és telítetlen zsírsavakban is gazdagok. Persze, csak mértékkel fogyasztva fejtik ki jótékony hatásaikat, például a bőrápolás terén. Többféle módon lehet elkészíteni és felhasználni őket, legyen szó például az édes- és sós, egészséges nassolnivalókról, amelyeket a műsorvezető ilyenkor télen szívesen készít el a családjának is. 

„Minden olajos magból lehet édességet készíteni: például egy kis aszalt gyümölccsel összedarálod – mondjuk a diót az aszalt szilvával – majd egy kis kakaóporral összegyúrod, golyókat készítesz belőle, és egy kifejezetten egészséges nasit kapsz…” – árulta el a Lilu Szépségnaplója podcast sorozatban a műsorvezető, aki a szépségápolási termékek vásárlásakor legalább olyan tudatos, mint a konyhában.

„Általában az első öt összetevőre érdemes figyelni az ételek és a kozmetikumok esetében is. Nincs hatalmas különbség, ha egy luxusmárka vagy egy drogériás termék alkotóelemeit nézzük, azt inkább csak a szín és a pigment tartósságánál vehetjük észre. Míg egy neves márka terméke tartósabb, a drogériás viselési idején egy primer segítségével tudunk javítani, így árban is jobban járunk” – mondta a műsorvezető, aki sokakkal ellentétben inkább személyesen szeret szépségápolási termékeket vásárolni, mert így ki tudja próbálni azokat, ezért inkább nem kísérletezik és a jól bevált, kedvenceit használja. 
A Lilu Szépségnaplója új évadjának részei már elérhetők a Rossmann Magyarország YouTube-csatornáján, valamint a Betone Studio közreműködésének köszönhetően a legnépszerűbb podcast lejátszókon is.

Rate it
Előző bejegyzés