Támogatás

Amikor 2019-ben elindítottuk a Betone Studio-t, eldöntöttük, hogy a műsorgyártás során a minőség tekintetében nem kötünk kompromisszumot, mert azt gondoljuk, hogy ha valaki időt szán arra, hogy a mi műsorainkat meghallgassa, akkor tartozunk azzal, hogy mind formailag, mind tartalmilag a legjobbat kapja.

Indulásunk óta csak és kizárólag olyan szakemberekkel dolgozunk, akik audió műfajban tapasztaltak, akik elkötelezettek, igényesek. Minden műsorunk esetében igyekszünk az audió média területén újszerűt alkotni: mi indítottuk el az első professzionális kulturális podcastet (Lapozz!), az első minőségi interjús showműsort (Felforgatók), az első scripted non fiction műsort (Egyszer lent), az első tematikus, üzleti podcast magazinműsort (Re-Business).

Műsoraink egy részét szponzorok bevonásával hozzuk létre, minden esetben törekedve arra, hogy a szponzoráció ne zavarja, hanem kiegészítse a tartalmat. Ahhoz azonban, hogy az új ötleteinket meg tudjuk valósítani, a hallgatók, azaz a te támogatásodra is szükségünk van.

Ha neked is fontos a minőségi audió tartalomgyártás, ha tetszenek a műsoraink és hallgatnál még többet, támogass minket!

Mindezt megteheted a legegyszerűbb módon:

null

Banki átutalással

Számlatulajdonos:
Betone Studio Kft.

Számlaszámunk:
16200106-11618450-00000000

Bank:
Magnet

null

Paypal segítségével

Hamarosan.
Tovább
null

Patreon-on

Hamarosan.
Tovább