Hírek

BETONE podcast selection x EFOTT fesztivál 2023

2023.07.07.


Background
share close

Idén a BETONE együttműködik az EFOTT fesztivállal. A BETONE podcast selection részben a BETONE Studio és a BETONE Network podcasterei kapnak lehetőséget a bemutatkozásra, beszélgetésre a délután folyamán Univerzum PE x Diákhitel Hencsergő színpadán. 

9 produkcióval találkozhatsz a fesztiválon, sok izgalmas és érdekes történetet hallhatsz.

Július 12-én, szerdán 18 órától először a Teljes Terjedelem műsorvezetői beszélgetnek a szaúdi liga térhódításáról, illetve az átigazolási időszak aktualitásairól, és. a nyári felkészülési mérkőzésekkel kapcsolatban biztosan szóba kerül majd az Arsenal, a Manchester United, szóval egyelőre ennyit fixálhatunk. Őket a Totalcar Égéstér: Podcast autókról csapata követi, akik a fiatalok olcsó autóhoz jutásának lehetőségét boncolgatják, hogy szexi-e még az autózás, és milyen alternatívák vannak? Például az elektromos roller, car sharing. Miként szerezhet ma autót egy fiatal, mikor érdemes vennie és mikor elég csak bérelni – milyen élethelyzetek vannak, mik a motivációik.

Csütörtökön, július 13-án 19 órától az Itt és Akkor, valamint a Keleten-Nyugaton műsorvezetőjével Rédai Gáborral tölthettek el egy izgalmas órát. Katona Csabával kiegészülve körbejárja, hogy mióta és miért fesztiválozunk?, majd a kosárlabdáé a főszerep, ahol az “amit nem tudtál Michael Jordanről’ lesz a téma.

Július 14-én, pénteken 18 órától a Brain Bar műsorvezetője beszélget Kozma-Vízkeleti Dániellel a barátság jövőjéről. 18:30-tól a We love Budapest Pesten innen, Budán túl podcast készítői lépnek színpadra.

Szombaton három produkcióval is készülünk: először a BŰNTények csapata a színpadon elevenít meg egy izgalmas bűnesetet 18 órától. Tőlük a BETONE podcast producerei veszik át a terepet, akik mesélnek arról, hogy: hogyan lesz valakiből podcast műsorvezető, mi az a formátumbiblia, melyik BETONE műsor volt az amiről még egy londoni Spotify partyn is beszéltek, és kik, hogyan és mit hallgatnak itthon? A BETONE podcast selection programját az Agytágító műsor zárja, egy Epic Fail gyűjtéssel a művészet(történelem) világából: ” Ez most művészet, vagy eldobhatom?“

Ha ott leszel az EFOTT-on, ne hagyd ki a BETONE podcast selection programokat az Univerzum PE x Diákhitel Hencsergő színpadán! 

Hallgasd Te is a BETONE selection listet!

Rate it
Előző bejegyzés