Hírek

Új főszerkesztő a Betone Studio stábjánál!

2021.09.16.


Background
share close

Főszerkesztőt igazolt a Betone Studio! Neizer Anita szeptembertől csatlakozik a podcast gyártó vállalat csapatához, ahol a szerkesztőségi munka irányításáért felel. A cég új munkatársával karöltve a jövőben még inkább ráerősít az audióműsor-gyártásra, valamint a prémium – önálló és brandcast – formátumok fejlesztésére, de sok-sok innovatív fejlesztéssel is jelentkezik. 

Neizer Anita számára nem teljesen új terep a podcastok világa, hiszen már korábban is szívesen segítette tanácsaival, ötleteivel a Betone Studio munkáját, illetve a RE-BUSINESS üzleti- és az EPIC STORIES menedzsment témájú műsort szerkesztette. Anita korábban a Hírszerző főszerkesztő-helyettese, majd a HVG Online főszerkesztője és a PPH Media tartalomfejlesztési vezetője volt, az utóbbi két évben pedig szabadúszó szerkesztőként és kommunikációs tanácsadóként dolgozott. A podcast gyártó cég tagjainak legnagyobb örömére szívesen vállalta, hogy szeptembertől a Kreatív OVA versenyén az év podcast műhelyének választott Betone Studio saját műsoraiért felelős főszerkesztőjeként segíti tovább a közös munkát. 

„Román Balázzsal, a Betone Studio kreatív producerével már régóta ismerjük egymást, együtt dolgoztunk a PPH Mediánál. Mind a ketten podcast fanok voltunk, sokat beszélgettünk és ajánlgattuk egymásnak a műsorokat. A Felforgatók például az elejétől kezdve az egyik kedvencem volt, de a Lovas Rozi vezette Egyszer lentet is nagyon szeretem, ami egyébként a legjobb tematikus sorozat kategóriában most nyert a Kreatív OVA versenyén. A Betone indulása után szívesen segítettem a munkát tanácsokkal, visszajelzésekkel, majd a RE-BUSINESS-t szerkesztettem” – árulta el Anita, aki egyre jobban belemerült a podcastok világába és az egyik teendő követte a másikat. 

„Nagyon örülök az új, főszerkesztői feladatnak, de azért izgulok is, hiszen világ életemben a betűkből éltem. Szerintem a podcast formátumé a jövő, mert az embereknek egyre kevesebb idejük van, de azt olyasmivel szeretnék eltölteni, ami érdekes. A sportolás és a podcast például szerintem kéz a kézben járnak, hiszen miközben elmélyülsz a mozgásban, nem fecsérled az időt, hanem érdekes emberek beszélgetéseit hallgatod vagy éppen tudományos dolgokat tanulsz” – tette hozzá a főszerkesztő, aki azt ígéri, hogy olyan kísérletekkel, újításokkal érkeznek majd, mint például a nemzetközi piacon már népszerű storytellinges podcast vagy a dokumentarista elbeszélés.

Rate it
Előző bejegyzés