Hírek

Lilunak árulta el titkait Nagy Réka

2020.11.11.


Background
share close

Lilu egy olyan személyiség, akinek szívesen nyílnak meg az interjúalanyai. Sok ismert ember árult már el a mikrofonja előtt bizalmas dolgokat. Legutóbb Nagy Rékával beszélgetett őszintén: az ismert modell, illetve táplálkozási tanácsadó az eddig féltve őrzött szépségtitkaiba avatta be. Végre kiderült, Réka hogyan küzd meg nap mint nap a bámulatos alakjáért, milyen praktikákkal tartja fitten magát, milyen alapélelmiszereket tart otthon és azokból hogyan készít egészséges, ínycsiklandó finomságokat?

A koronavírusos időszak kellős közepén mindenki számára nehéz és szokatlan helyzetek adódnak. Több időt töltünk otthon a négy fal között és kevésbé vagyunk aktívak, ami bizony magában hordozza annak a veszélyét, hogy nem kívánt plusz kilókkal gyarapodunk – főleg a hűtőszekrényünktől pár lépésnyire! Bizony, ezzel az őrült csábítással küzd meg Nagy Réka is, aki parádés kinézete érdekében, a tavaszi karantén óta az otthoni rendszeres mozgáson felül szigorú étkezési napirendet betartva él. 

„Én is valamivel le akartam kötni a figyelmem és állandóan ettem volna a karantén alatt, de ez pótcselekvés. Ezért előre felvágtam a zöldségeke; a zellert, répát, uborkát és az idénygyümölcsöket, például az almát vagy a körtét, illetve készítettem tonhalkrémet és humuszt, amiket betettem a hűtőbe. Így el tudtam kerülni, hogy egészségtelenebb ételekhez nyúljak” – árulta el a modell és táplálkozási szakértő a Lilu Szépségnaplója podcast-sorozat harmadik részében.

Réka arról is beszélt, hogy a folyadékbevitelre is különösen figyel, ezért citrommal, mentával vagy gyömbérrel ízesített vizet vagy menta teát fogyaszt. De azt is bevallotta, hogy született édesszájú. „Gyakran esem abba a hibába én is, hogy mértéktelen vagyok és például egy tortaszelet után eszek még egyet. Pedig fel kell tenni mindig a kérdést, hogy miért akarom én ezt megenni? Persze ez önkritikát igényel. Amikor este nassolnék valamit, akkor túróból és natúr joghurtból édesítővel összekeverve nagyon finom krémtúrót szoktam készíteni, amire málnát vagy cukormentes vaníliapudingot teszek. Cukormentes, 70 százalék feletti, jó minőségű étcsokit is szoktam venni, amit mélyhűtőbe teszek, mert így jobban megolvad a számban, kevesebbet tudok enni belőle és könnyebb lesz reszelni is.”
A Lilu Szépségnaplója új évadjának első részei már elérhetők a Rossmann Magyarország YouTube-csatornáján, valamint a Betone Studio közreműködésének köszönhetően a legnépszerűbb podcast lejátszókon is.

Rate it
Előző bejegyzés