RE-BUSINESS

Kapitalizmus újrahasznosítva! Megmutatjuk, hogyan érdemes felelősen és vállalhatóan sikerre vinni cégeket, hogy közben a társadalom és környezetünk is jól járjon.

Most játszott: Hogyan legyen a cégünk Európa Fenntarthatósági Hőse? (16)

Iratkozz fel!

Original

Hogyan legyen a cégünk Európa Fenntarthatósági Hőse? (16)

Számos kutatás bizonyítja, hogy az európai gazdaság kiemelten fontos részét képzi a KKV szektor. Ezért nem elegendő, ha csak a nagyvállalatok törekednek a fenntarhatóságra. Ugyanilyen fontos bevonni a kis-és középvállalkozásokat is. Az eredmény nem feltétlenül mérhető rövid időn belül, de igenis megéri.

Ebben a speciális, a Generali által szponzorált bónuszrészben Földi-Tamás Ildikóval, a Generali kommunikációs vezetőjével és Pinczés Mariannával, a Grapoila zero waste szőlőmagolaj-termelő cég vezetőjével beszélgettünk. Az ő üzleti kapcsolatuk 2021-ben indult, amikor Marianna cége megnyerte a Generali EnterPrize pályázatát, ezzel Európa egyik Fenntarthatósági Hőse lett. Marianna cégét közel több ezer jelentkező közül választották ki, támogatást biztosítva ezzel számos, a céget érintő innovációnak. Ildikó és Marianna konkrét példákon keresztül mesélik el, milyen hatással van egy ilyen sikeres pályázat egy kisvállalkozás életére, illetve hogyan és miért éri meg zero waste módon termelni. 

A Re-Business műsorvezetője Pistyur Veronika.

A szerkesztő Gerencsér Anna, Regényi Eszter és Zádori László.

A showrunner Orsós Lajos, a zenei- és utómunka szerkesztő Kozma Ádám.

A kreatív producer Román Balázs, a producer pedig Hampuk Richárd.

 

Kattints és Iratkozz fel a hírlevelünkre

További műsoraink a betone.hu-n

Facebook: Betone

Instagram

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!