Egyszer lent

Egy podcast azokról, akiknek hatalmas pofont adott az élet. Megjárták a gödör mélyét, de sokkal erősebben kerültek ki belőle.

Most játszott: Semjén Nóra: Az anyaság egy világméretű összeesküvés (18)

Semjén Nóra: Az anyaság egy világméretű összeesküvés (18)

Semjén Nóra akkor lett rendkívül népszerű influenszer, amikor a covid idején elindította az Anya kivan oldalát, ahol őszintén mesélt az anyaság önmarcangoló, nehéz időszakairól. A legtöbben vicces, életvidám nőnek ismerik, pedig kislánykora óta szorong. Ezt a szorongást máig nem sikerült teljesen feloldani magában, de megtanulta megérteni és felhasználni úgy, hogy az erősítse őt az alkotásban. Hosszú utat járt be, mire megtalálta a helyét a világban. Azt a helyet, ahol nemcsak sikeresen és felszabadultan tud létezni, hanem ezzel másokat is erre tud ösztönözni. Hallgasd meg Semjén Nóra történetét. 


Ha tetszett ez az epizód, akkor kérlek értékeld öt csillaggal. Iratkozz fel a csatornánkra, hogy ne maradj le a következő részekről. A betone.hu oldalon pedig megtalálod az összes többi műsorunkat. Hírlevelünkben hetente küldünk neked olyan podcasteket, amelyeket neked válogattunk össze a világ minden tájáról.

Az epizód alkotói:

Műsorvezető: Lovas Rozi

Szerkesztő, szövegíró: Spira Eszter Mirjam

Hangmérnök: Kozma Ádám

Zenei- és utómunka szerkesztő: Szűts Dániel

Showrunner: Orsós Lajos

Kreatív producer: Román Balázs

Producer: Hampuch Richárd

 

Kattints és Iratkozz fel a hírlevelünkre

További műsoraink a betone.hu-n

Facebook: Betone

Instagram