Egyszer lent

Egy podcast azokról, akiknek hatalmas pofont adott az élet. Megjárták a gödör mélyét, de sokkal erősebben kerültek ki belőle.

Most játszott: Elhagyta a családját, a bűntudata megbetegítette - Blatnyák Zoltán története (18)

Elhagyta a családját, a bűntudata megbetegítette - Blatnyák Zoltán története (18)

Sokunk életcélja, hogy megtaláljuk az igazit. Azt, akit egy életen át szerethetünk, ám van úgy, hogy ez elsőre nem sikerül. Zoltán erre akkor ébredt rá, amikor megismerte a nála 11 évvel fiatalabb kolléganőjét, Barbarát. Úgy döntött, hogy kilép a házasságából és a szíve szavát követi. Megpróbált a lehető legkorrektebb lenni a szeretteivel, ám egy belülről mardosó érzés nem hagyta, hogy nyugodtan élje az új életét. Bűntudata volt. Úgy érezte, hogy cserben hagyta a gyermekeit. Ez az önvád rövidesen testet öltött benne: rákos hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála. Ebben az epizódban Blatnyák Zoltán elmeséli, hogyan küzdött meg a bűntudatával, amely szerinte a betegségét okozta és azt is, hogy számára mi jelentette a legtöbbet a halálos kór leküzdésében folytatott harcban. 


Ha tetszett ez az epizód, akkor kérlek értékeld öt csillaggal. Iratkozz fel a csatornánkra, hogy ne maradj le a következő részekről. A betone.hu oldalon pedig megtalálod az összes többi műsorunkat. Hírlevelünkben hetente küldünk neked olyan podcasteket, amelyeket neked válogattunk össze a világ minden tájáról.

Az epizód alkotói:

Műsorvezető: Lovas Rozi

Szerkesztő, szövegíró: Spira Eszter Mirjam

Dramaturg és társszövegíró: Horváth János Antal

Hangmérnök: Kozma Ádám

Zenei- és utómunka szerkesztő: Szűts Dániel

Showrunner: Orsós Lajos

Kreatív producer: Román Balázs

Producer: Hampuk Richárd


Kattints és Iratkozz fel a hírlevelünkre

További műsoraink a betone.hu-n

Facebook: Betone

Instagram