Egyszer lent

Egy podcast azokról, akiknek hatalmas pofont adott az élet. Megjárták a gödör mélyét, de sokkal erősebben kerültek ki belőle.

Most játszott: Egész nap döfködtem magam - Bajzáth Sándor (18)

Egész nap döfködtem magam - Bajzáth Sándor (18)

Ebben az epizódban Bajzáth Sándor történetét mutatjuk be. Azt, hogyan lehet kimászni a legsötétebb veremből, hogyan lehet kikecmeregni a teljes fizikai és lelki leépültség állapotából. 

Az igazi nagy kérdés azonban nemcsak az, hogyan lehet leállni egy ennyire súlyos drogos életről, hanem hogyan lehet a józan világban boldogulni, hogyan lehet tisztának maradni, a semmiből egzisztenciát teremteni, és újra érvényes emberi kapcsolatokat kialakítani? 

Ez a történet egy olyan emberről szól, aki több mint 17 éve él kábítószer- és alkoholmentesen. Aki nemcsak saját függőségeivel számolt le, de mára másoknak is utat mutat. Addiktológiai konzultánsként évek óta függők százainak segít abban, hogy újra önmagukra találjanak.

Az Egyszer Lent podcastet azért indítottuk el, hogy megmutassuk, minden veremből van kiút. Amikor a legalján vagyunk, lehet hogy nem látszik, de tehetünk azért, hogy megtaláljuk. 

Műsorvezető: Lovas Rozi

Szerkesztő: Vigh-Fekete Zsuzsa 

Felvételvezető: Dósa Márton 

Produkciós vezető: Pentelényi-Kovács Tímea 

Zenei- és utómunka szerkesztő: Szűts Dániel

Kreatív producer: Román Balázs 

Producer: Hampuk Richárd


Kattints és Iratkozz fel a hírlevelünkre

További műsoraink a betone.hu-n

Facebook: Betone

Instagram