Veled vagy nélküled

Minden párkapcsolatban vannak nehézségek, de nem mindegy hogyan próbáljuk megoldani ezeket. A Betone reality műsorában valódi párok, valódi kríziseinek megoldását követheted. Meghallgathatod, hogyan zajlik a párkapcsolati konzultáció, mi történik a konzultáció után, a hétköznapokban és azt is, hogy egy-egy probléma a kapcsolat végét jelenti-e. A műsort és a konzultációkat Sarkadi Bálint klinikai szakpszichológus vezeti.
Most játszott:

Iratkozz fel!

Original

Vajon tényleg lazult a kötelék?

2024.10.21 - 09:55
Hamarosan egy ismerős párossal találkozhattok, Fanni és Károly a műsor első részében voltak Bálintnál. Azóta voltak nyaralni, készítettek hangjegyzetet, és van fejlemény a kapcsolatukban is. Kérdés, hogy előre vagy hátra léptek? Hallgasd meg mire számíthatsz szerdán!
Elolvasom
Minden a legnagyobb rendben, egy apróságot kivéve - Kitti és Szabi először (18+)

Minden a legnagyobb rendben, egy apróságot kivéve - Kitti és Szabi először (18+)

2024.10.16 - 02:00
Kitti és Szabi kapcsolata majdnem tökéletes, de Szabi családja nem fogadja el Kittit, csúnyán vagy sehogyan sem beszélnek vele. Mindezt megszokták már, de jelentősen nehezíti a kapcsolat komolyabbra fordulását. Mit tegyünk, ha a családunk nem fogadja el a párunkat?
Elolvasom

Jön Kitti és Szabi, meg a nehezítő körülmény

2024.10.15 - 01:01
Kitti és Szabi kapcsolata majdnem tökéletes, de egy látszólag külső ellenség megnehezíti a továbblépést. Szabi családja nem fogadja el Kittit, úgy tekintenek, mintha nem is létezne. Mit tegyünk, ha a családunk nem fogadja el a párunkat? Hallgassatok bele, milyen lesz a harmadik rész!
Elolvasom

Ők lesznek a második páros: Brigi és Tomi

2024.10.07 - 02:00
Brigi és Tomi nagyon szeretik egymást mégsem jutnak egyről a kettőre. Brigi összeköltözne, de Tomi már a gondolatától is bepánikol. Miért menekül a szorosabb kötődéstől? Milyen múltbeli problémákkal érkeztek ebbe a kapcsolatba?
Elolvasom
Az összeköltözés már pánikzóna. De miért? - Brigi és Tomi először (18+)

Az összeköltözés már pánikzóna. De miért? - Brigi és Tomi először (18+)

2024.10.09 - 02:00
Brigi és Tomi nagyon szeretik egymást mégsem jutnak egyről a kettőre. Brigi szeretne összeköltözne, de Tomi már a gondolatától is bepánikol. Miért menekül a szorosabb kötődéstől? Milyen múltbeli problémákkal érkeztek ebbe a kapcsolatba? Hogyan jelenik meg mindkettejük életében az önfeláldozó működési mód?
Elolvasom
Álomesküvőjük volt, aztán minden elindult lefele - Fanni és Károly először (18+)

Álomesküvőjük volt, aztán minden elindult lefele - Fanni és Károly először (18+)

2024.10.02 - 01:00
Fanni és Károly évekig éltek együtt boldogan párként, aztán összeházasodtak és azóta állandósultak a viták, sértődések, az utóbbi időben pedig már a szexualitás sem működik közöttük. Mi történt velük? Hogyan lehetne újra működővé tenni a kapcsolatukat?
Elolvasom

Bemutatjuk az első párost: Fannit és Károlyt!

2024.09.29 - 14:58
Az első pár, akit bemutatunk Fanni és Károly, akiknél majdnem minden adott ahhoz, hogy kiegyensúlyozott életük legyen. Fiatalok, egészségesek, szeretik egymást, de valamiért mégsem tudnak egymáshoz kapcsolódni.
Elolvasom

Ilyen lesz a Veled vagy nélküled podcast

2024.09.25 - 16:01
Indul az első magyar párkapcsolati reality podcast. Hallgasd meg, mire számíthatsz a műsorban!
Elolvasom

Műsorvezető

Sarkadi Bálint: „Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szexológus tanácsadó. A Budapest Pszichologia – Pszichológiai és Pszichoterápiás Központ alapítója és szakmai vezetője.”

Támogatás

Show sidebar