Hírek

A Forbestól igazolt vezetőt a BETONE Studio

2019.09.19.


Background
share close

Pentelényi-Kovács Tímea produkciós vezetői pozícióban folytatja szakmai munkáját a BETONE Studio podcastgyártó cégnél.

Az új pozícióban a BETONE Studio saját műsorainak és a bérgyártásban készülő produkciók teljes projektmenedzsment feladatai mellett a BETONE szakmai rendezvényeinek megvalósítása is Timi felelősségi körébe tartozik.

Pentelényi-Kovács Tímea 5 évig dolgozott eseményüzletág-vezetőként a Forbesnál, az ő nevéhez köthető a Forbes Flow konferenciák fejlesztése és piaci bevezetése. A kiadónál több mint 70 rendezvény teljes menedzsmentje tartozott hozzá, többek között a Forbes listák apropóján rendezett gálaesemények, illetve a lapot havonta bemutató Kilövés elnevezésű esemény is.

Timi a gazdasági lapkiadónál végzett rendezvényes munkája előtt évekig dolgozott reklámügynökségeknél, többek között az Ogilvy & Mathernél és a Roxernél account menedzserként. Később ő felelt az új tehetségeknek bemutatkozási lehetőséget nyújtó nemzetközi eseménymárka, a Portfolio Night hazai elindításáért is.

“Fantasztikusan örülünk Timi érkezésének, mert egyrészt pontosan érti és ismeri a reklám- és médiaszakma működését, rajong a podcastekért, másrészt pedig olyan munkatárs, akivel inspiráló és örömteli együtt dolgozni. Ilyen együttállást ritkán találni.” – mondta Román Balázs, a BETONE Studio kreatív producere.

Tagged as: , , , .

Rate it
Előző bejegyzés