Munkaszünet

Egyre többet dolgozunk, de közben egyre kevesebbet beszélgetünk a munka lényegéről. Ebben a műsorban Tapasztó Orsi fizikus, mentálhigiénés szakember és Balatoni József, Jocó bácsi történelemtanár, író társalognak a munka lényegéről, hogy mindannyian elgondolkozzunk, mit és miért csinálunk.Most játszott: Végre itt a Munkaszünet!

Iratkozz fel!

Brandcast

Végre itt a Munkaszünet!

Miközben egyre többet dolgozunk, egyre kevesebb időnk van arra, hogy átgondoljuk mivel töltjük a napjaink jelentős részét és mi értelme van annak, amit csinálunk. A Munkaszünet podcastet azért hoztuk létre, mert azt szeretnénk, hogy nyomjátok be a féket, álljatok fel az asztaltól, a gép mellől, a szalag mellől, vagyis tartsatok egy kis szünetet: eközben gondolkozzatok el a munkáról és persze közben szórakozzatok, lazuljatok is egy kicsit.

A műsor minden epizódjában egy konkrét témáról beszélget majd Orsi és Jocó, szó lesz a legunalmasabb, a legstresszesebb, legmagányosabb munkákról, a rózsaszín gallérokról, a szellemi és fizikai munkákról. A lényeg persze nem kizárólag a komolykodás, hanem a szórakozás és hogy a műsor közben érezzétek jól magatokat. Pontosan úgy, ahogyan mi is amikor ezt a műsort készítjük.

Hamarosan kezdünk, hetente kétszer új epizódokkal.

Kövessetek és meséljetek rólunk másoknak is!

Iratkozz fel!