BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: Van-e jogunk eldönteni, hogyan haljunk meg? - Embertelen Podcast

Iratkozz fel!

Original

Van-e jogunk eldönteni, hogyan haljunk meg? - Embertelen Podcast

Az EMBERTELEN PODCAST, a Betone kísérleti műsora, amiben az AI különböző képességeit teszteljük és elmeséljük mire jutottunk.

Az első epizódban AI Betti és AI Péter randiztak. A másodikban történeteket találtak ki saját magukról most pedig azt mutatjuk be, hogyan boldogulnak ha egy fajsúlyos, összetett társadalmi kérdésről kell vitatkozniuk.

Betti és Péter részletes karakterrajzát és a beszélgetési szituációkat a Betone kreatív csapata találta ki, viszont a párbeszédeket és a hangokat is gépek, szoftverek alkották meg.

Ebben a részben arra kértük a főhőseinket, hogy miután már néhány hete ismerik egymást , üljenek le újra beszélgetni és vitatkozzanak az aktív eutanáziáról.


Kattints és Iratkozz fel a hírlevelünkre

További műsoraink a betone.hu-n

Facebook: Betone

Instagram

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!