BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: Peller Mariann kedvenc spirituális könyvei

Iratkozz fel!

Original

Peller Mariann kedvenc spirituális könyvei

A könyves podcast 47. epizódjában a spirituális könyvekkel foglalkozunk. Dunát lehet velük rekeszteni, na de hogyan találjuk meg a legjobbakat, és egyáltalán megérthetjük-e a tanításokat könyvek segítségével?

Peller Mariann, műsorvezető segítségével keressük a választ, aki először félve kezdett beszélni a nyilvánosság előtt a spiritualitáshoz fűződő viszonyáról. Missziótudata azonban egyre nőtt az évek alatt. Mára pedig valódi lélekközösség veszi őt körbe. Mesél arról, hogyan áll ő a spirituális témájú könyvekhez, és a kedvünkért kiválasztotta 3 legnagyobb kedvenc olvasmányát is.

A műsor második felében pedig Balázs Andi, színésznő hozza élete könyvét. Kiskorától máig olyannyira meghatározó számára a pöttyös könyvek egyike, hogy fejből tudja sorait. Ez Fehér Klára Bezzeg az én időmben című regénye. Az önelfogadás útját járva egy fontos mérföldkő volt számára ez a könyv. De mesél arról is, mennyire volt kacskaringós ez az út, és hogyan vezetette őt oda, hogy másoknak is segítsen önmaguk elfogadásában.

A héten Szabados Ági egyik példaképe és ikonja könyvét vette le a polcáról. Ez Oprah Winfrey könyve, az Amit biztosan tudok.

A műsorban elhangzó könyvek:

Rhonda Byrne: The Secret – A Titok 

Rhonda Byrne: Az Erő

Paulo Coelho: Az ​alkimista

Michael Newton: Lelkünk ​útja I.

Purisaca Golenya Ágnes: Az ​aranyasszony útja (Aranyasszony-trilógia 1.)

Elisabeth Haich: Beavatás - Óegyiptomi misztériumok

Krúdy Gyula: Álmoskönyv

Tar Ildikó: Álomfejtő-önismereti ​kézikönyv és szótár

Fehér Klára: Bezzeg az én időmben 

Oprah Winfrey: Amit biztosan tudok

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!