BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: Őszintén Woody Allen botránykönyvéről

Iratkozz fel!

Original

Őszintén Woody Allen botránykönyvéről

Woody Allent leginkább a filmjeiről ismerhetjük. Az ő nevéhez fűződik többek között az Annie Hall, az Éjfélkor Párizsban vagy épp a Manhattan. De meglepő módon magára mégsem filmrendezőként, hanem inkább íróként szokott tekinteni. Most is egy könyv kapcsán került a neve újra a beszélgetések központjába, ugyanis megjelent a memoárja, Apropó nélkül címen. Ez azonban nem ment ilyen egyszerűen, sokáig úgy tűnt, hogy senki nem akarja majd kiadni a könyvet, Woody Allen korábbi botránya miatt. A mi beszélgetésünk apropója is pont ez. Kovács Krisztián a vendégünk, aki maga is Woody Allen fanatikus, megtudhatjuk, egy rajongó szemszögéből milyen ez a könyv.  

A műsor második felében pedig Katz Dáviddal beszélgetünk. Vajon hogy áll az olvasáshoz? A hírhedt celebkínzó elárulja, mikor és hogyan vesz a kezébe könyvet, mikor kezdett el olvasni, meg természetesen, hogy mi élete könyve. 

A műsor végén Szabados Ági Dragomán György Rendszerújra című könyvét ajánlja.

A műsorban elhangzó könyvek:

Woody Allen: Apropó nélkül

Jonathan Franzen - Javítások

Mario Puzo - A Keresztapa

William Wharton - Madárka

Vaszary Gábor - Monpti

Jim Thompson - Svindlerek

Edward St. Aubyn - Nincs baj/Baj van/Van remény (Patrick Melrose 1-3.)

Dragomán György - Rendszerújra

 

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!