BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: Önismereti kirándulás Dóczi Attissal és Peller Mariannal

Iratkozz fel!

Original

Önismereti kirándulás Dóczi Attissal és Peller Mariannal

L. Stipkovits Erika: Szeretettel Sebezve, Gary Chapman: Egymásra hangolva vagy Florence Littauer: Személyiségünk rejtett tartalékai...csak néhány fontos önismereti könyv, ami elhangzik Dóczi Attis, a Tanulom magam Youtube-csatorna készítőjének ajánlásából. Attis 4 évvel ezelőtt kezdett videózásba azért, hogy az emberek közötti megfelelő kommunikáció és az önismeret fontosságára, na meg arra hívja fel a figyelmet, hogy mennyire fontos lenne, hogy minél többet olvassunk! 

Megtudhatjuk azt is, van-e valami köze Várkonyi Zsuzsa: Tanulom magam című könyvének a youtuber csatornájának elnevezéséhez, hogy milyen kommunikációs félreértéseken, hibákon csúsznak el kapcsolataink, hogy miért kiemelten fontos, hogy magunkkal is foglalkozzunk, de Ági is ajánl néhányat kedvenc önismereti könyveiből. 

 

Peller Mariann már volt a podcast vendége, akkor a számára legfontosabb spirituális könyveket hozta el, ma viszont egy, számára nagyon fontos olvasmányról, élete könyvéről mesél hatalmas lelkesedéssel. Elizabeth Haich: Beavatás című regénye olyan nagy hatással volt rá, hogy már többször elolvasta, és szívből ajánlja mindenkinek. Nemrég megjelent szerelmes-spirituális regénye, a Végtelen kísértés, természetesen erről is mesél. 

 

Szabados Ági az idén megjelent Kepes András: A boldog hülye és az okos depressziós című könyvet ajánlja.

 

A műsorban elhangzó könyvek:

L. Stipkovits Erika: Szeretettel Sebezve 

Gary Chapman: Egymásra hangolva

Florence Littauer: Személyiségünk rejtett tartalékai

Almási Kitti: Bátran élni

Susan Forward: Mérgező szülők

Domenico Starnone: Hurok

Elisabeth Haich: Beavatás

Peller Mariann: Végtelen kísértés

Kepes András: A boldog hülye és az okos depressziós

 

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!