BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: Mit hagyott utoljára Szentesi Éva?

Iratkozz fel!

Original

Mit hagyott utoljára Szentesi Éva?

Sokan úgy ismerték meg, mint a nő, aki sokat beszél a rákos megbetegedésekről, a prevenció fontosságáról. Közben ő maga is a kórral küzdött. Kétszer is legyőzte. Ötéves tünetmentes évfordulóját ünnepli idén Szentesi Éva, írónő, a WMN újságírója és rákellenes aktivista, aki ennek alkalmából új könyvvel jelentkezik, A legfontosabbat utoljára hagytam címmel. Új könyvéről beszélget vele Szabados Ági a könyves podcast 49. epizódjában.

Az Életem Könyve rovat e heti vendége pedig Szalóki Ági, énekes és dalszerző, aki mesél többek között arról, hogy miért olyan fontosak számára a gyerekdalok, és miért az egyik legmeghatározóbb olvasmány számára Boldizsár Ildikó Hamupipőke Facebook-profilja című meseterápiás műve.

Szabados Ági a héten Guillaume Musso írótól ajánlja Az írók titkos élete című letehetetlen olvasmányt.

A műsorban elhangzó könyvek:

Szentesi Éva: Hamvaimból 

Szentesi Éva: A legfontosabbat utoljára hagytam 

Szentesi Éva: Pedig olyan szépen éltek 

Boldizsár Ildikó: Hamupipőke ​Facebook-profilja 

Guillaume Musso: Az ​írók titkos élete 

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!