BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: Mindent a Jóbarátok-generációról

Iratkozz fel!

Original

Mindent a Jóbarátok-generációról

A könyves podcast 51. epizódjában Saul Austerlitz, a popkultúra ismert krónikásának, exkluzív interjúkkal és kulisszatitkokkal tűzdelt könyvéről, a Jóbarátok-generációról beszélgetünk.

Hogyan válhatott a Jóbarátok a tévétörténelem mindmáig legnépszerűbb szitkom sorozatává? És adhat-e még valamilyen pluszt a könyv a legfanatikusabb rajongóknak? A podcast állandó szakértőjével, Kovács Krisztiánnal, az Ectopolis magazin főszerkesztőjével beszélgettünk a könyvről és a Jóbarátok-jelenségről.

Az Életem könyve rovatának vendége a Jóbarátok egyik közkedvelt karakterének Joey Tribbiani-nak a magyar hangja, Holl Nándor. Betekintést enged a Jóbarátok szinkronmunkájának kulisszatitkaiba, mesél a sorozathoz fűződő élményeiről, és természetesen élete egy különleges olvasmányáról is, Romain Rolland Colas ​Breugnon című regényéről.

Szabados Ági a héten egy másik, sorozatokhoz köthető kedvencét ajánlja, Lauren Graham Gyorsan elhadarom című könyvét.

A műsorban elhangzó könyvek:

Saul Austerlitz: A Jóbarátok-generáció

Romain Rolland: Colas ​Breugnon 

Lauren Graham: Gyorsan ​elhadarom

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!