BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: Mindenkinek megvan a saját meséje

Iratkozz fel!

Original

Mindenkinek megvan a saját meséje

Boldizsár Ildikó, magyar szerkesztő, mesekutató, író, kritikus, esszéista, etnográfus, meseterapeuta; a Metamorphoses Meseterápiás Módszer megalkotója, és létrehozta a Fabuláriumot, a tértől és időtől független tudástárat, amelynek ő a szellemi vezetője.

Saját elmondása szerint: „Mindazt, amit a világról gondolok, történeteken keresztül tudom legpontosabban elmondani. Nagyon szeretek írni. Kézzel írok, s minden kézirathoz egy különleges füzetet választok.”

Az immár kilencedik kiadásnál tartó Meseterápia – Mesék a gyógyításban és a mindennapokban című könyve részletesen bemutatja e terápiás eljárás lényegét, működését, valamint a mesék lehetséges szerepét a mindennapokban és az oktatásban.

Több mint harminc önálló kötete és mesegyűjteménye jelent meg.

Agatha Christie sokak számára egész életükben meghatározó lehet. Nincs ez másként Takács Nórá szépségszakértő műsorvezetővel sem, akinek gyerekkora óta fontos olvasmány például a Tíz kicsi néger. Agatha Christie írásai azóta is végigkísérték egész életét, együtt nyomoz a detektívekkel. 

Szabados Ági ezen a héten is ajánl egy letehetetlen olvasmányt!

A műsorban elhangzó könyvek:

Boldizsár Ildikó - Hamupipőke Facebook-profilja

L. Frank Baum - Oz, a nagy varázsló

Agatha Christie - Tíz kicsi néger

Arthur Brand - Hitler ​lovai

 

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!