BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: Miért ír könyvet Jakupcsek Gabriella?

Iratkozz fel!

Original

Miért ír könyvet Jakupcsek Gabriella?

Jakupcsek Gabriella a Megúszhatatlan és az És ​te hogy vagy? után megírta harmadik könyvét, Nagy levegő címmel, amiben a szerző munkájáról és a munka révén megismert történetekről mesél. “Ha naponta akár huszonhat emberrel beszélgetsz, azért ott félbemaradnak dolgok” - mondta a szerző arról, hogy hazaviszi-e a munkáját. 

A könyv részben ebből a rengeteg emberi történetből építkezik, ha mindenképp kategorizálni kell, akkor ez egy életvezetési könyv, olyan mint egy hosszú és izgalmas beszélgetés. A szerző elmesélte, hogy minden könyve úgy született, hogy benne volt az adott év esszenciája. “Nagy levegő mindenhez kell, minden döntés, minden változás előtt óriási szükség van az elhatározásra és az erőre” - mondta Jakupcsek Gabriella. A könyv minden története egy-egy nagy döntésről szól. 

Milyen fontos kérdések foglalkoztatják a szerzőt aktuálisan? Mit gondol Jakupcsek Gabriella az elengedésről és megbocsájtásról, a pszichológiáról, a humorérzékről? Beszélgetésünkből sok más mellett ezek is kiderülnek.  

A műsor második vendége Sánta László, aki Anthony de Mello: Ébredj ​tudatára! című könyvet mutatatta be, az epizód végén pedig Szabados Ági Légrádi Gergely: Napfénytető című könyvét ajánlotta.

A műsorban elhangzó könyvek:

Jakupcsek Gabriella: Megúszhatatlan

Jakupcsek Gabriella És ​te hogy vagy?

Jakupcsek Gabriella: Nagy ​levegő

Anthony de Mello: Ébredj ​tudatára!

Légrádi Gergely: Napfénytető

 

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!