BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: Luxuséttermek, hotelek és a milliomosok titkai

Iratkozz fel!

Original

Luxuséttermek, hotelek és a milliomosok titkai

Napjainkban gasztroforradalom zajlik, ma már mindenki tudja, mit jelent a Michelin-csillag vagy a fine dining, ami részben a számos gasztro-témájú tévéműsornak és magazinnak köszönhető. Kordos Szabolcs újságíró, a Hungary-sorozat szerzője írt már könyvet a taxisokról, a luxushotelekről, a magyar elit szórakozási szokásairól és az éttermek sötét oldaláról, legutóbb pedig pedig az elsőosztályú magyar éttermek világát mutatta be.

A beszélgetésből kiderül, mennyibe kerül a legmenőbb étteremben egy menü? Hogyan bírják a mesterszakácsok a folyamatos pörgést? Mennyire elterjedt a drog- és az alkoholfüggőség ebben a körben? De nemcsak a menő éttermek világáról beszélgettünk, szóba került Szabolcs korábbi sikerkönyve, a luxushotelekről szóló, vagy az elit szórakozási szokásait bemutató írás is.

A műsor második vendége Döbrösi Laura színésznő, aki Linn Ullmann: Áldott ​gyermek című könyvét mutatta be, majd az epizód végén Szabados Ági Sally Rooney: Normális ​emberek című művét ajánlotta, ami szerinte 2019 egyik legjobb könyve volt.

A műsorban elhangzó könyvek:

Kordos Szabolcs Restaurant, ​Hungary

Kordos Szabolcs: Luxushotel, ​Hungary

Linn Ullmann: Áldott ​gyermek

Linn Ullmann: Stella ​zuhan

John Williams: Stoner

Sally Rooney: Normális ​emberek

 

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!