BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: Képregények, Stan Lee és Pottyondy Edina sztorija

Iratkozz fel!

Original

Képregények, Stan Lee és Pottyondy Edina sztorija

Stan Lee, amerikai képregényalkotó nevéhez köthetjük olyan híres szuperhősök megszületését, mint például Pókember, X-Men, a Fantasztikus Négyes, Vasember, Doktor Strange vagy Hulk. A képregény-rajongók igazi példaképének munkássága alatt vált a Marvel Comics kis kiadóból nagyvállalattá. 

Szép Eszter, a Magyar Képregény Szövetség vezetője segít elkalauzolni a képregények világában, mesél az amerikai képregényipar forradalmasítójának munkásságáról, a róla megjelent A hihetetlen Stan Lee című könyvről, de a magyar képregény piacról is sok érdekességet megtudhatunk.

Az epizód második vendége Pottyondi Edina, aki politikusból lett szókimondó youtuber, akit egyre többen követnek és szeretnek csípős nyelvű és humoros stílusáért és aki a közéletre rendkívül szórakoztató módon reagál. Élete könyvének Bódi Péter Hipster című regényét hozta el, ami laza stílusával és egyszerűségével nyűgözte le az egyébként egyfolytában Bogyó és babócát olvasó fiatal anyukát. 

 

A műsorban elhangzó könyvek:

Danny Fingeroth: A hihetetlen Stan Lee -A Marvel igazi szuperhőse

Bódi Péter: Hipster

Bartos Erika: Bogyó és babóca

Presser Gábor: Presser ​könyve 1.

 

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!