BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: Írók, költők karanténélményei és javaslatok otthoni időtöltésre

Iratkozz fel!

Original

Írók, költők karanténélményei és javaslatok otthoni időtöltésre

A Lapozz a 99-re! stábja is igyekszik mindent otthonról intézni, így a műsor is házi körülmények között készült. Ebben az epizódban Szabados Ági nemcsak érdekes olvasmányokat, hanem életmódtanácsokt is ad, ami segíthet, hogy úrrá legyünk a szokatlan helyzet okozta szorongáson, esetleges olvasói válságon.

Megkérdeztünk néhány otthonában tartózkodó kortárs írót is. Hogyan változott meg az életük? Mi lesz velük író-olvasó találkozók és fellépések nélkül? Mivel töltik a karantén napjait? Ezekre a kérdésekre válaszol Kemény Zsófi, a Péterfy házaspár, Grecsó Krisztián, Fiala Borcsa, Lackfi János, Totth Benedek és Tóth Krisztina is.

Az Életem könyve rovatban a Betone Studio legújabb podcastjének házigazdája, Lovas Rozi mesél az Egyszer lent című podcast mellett a kedvencéről, Lev Tolsztoj klasszikusáról, az Anna Karenináról.

A műsor második felében Szabados Ági egy mini kihívásra invitál mindenkit, szigorúan könyves tematikában. Hogy miről is van szó pontosan? Hallgassatok bele rendkívüli epizódunkba!

A műsorban elhangzó könyvek: 

Anders Hansen: Edzett agy

Marie Kondo: Rend a lelke mindennek

Marie Kondo: Tiszta öröm

Péterfy Gergely: Kitömött barbár

Grecsó Krisztián: Magamról többet

Fiala Borcsa: Drill

Elif Batuman: A félkegyelmű

Lev Tolsztoj: Anna Karenina

Christelle Dabos: Rejtélyes eltűnések a holdvilágban

Jane Austen: Büszkeség és balítélet

Elisabeth Gilbert: Big magic

Füst Milán: A feleségem története

Paul Auster: New York trilógia

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!