BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: Így forradalmasítaná a könyvkiadást egy magyar startup

Iratkozz fel!

Original

Így forradalmasítaná a könyvkiadást egy magyar startup

Jentetics Kinga, a Publishdrive megalkotója, aki magyarként arra vállalkozott, hogy nemzetközi szinten is átszabja a könyvkiadás arcát. Egy belevaló lány, akinek szívügye, hogy a felkarolja a fiatal tehetségeket és a független szerzőket. Azóta már olyan globális rendszert építettek, amiben az Apple is partnerük. 3 éve a Forbes 30 legfigyelemreméltóbb 30 alatti fiatalról szóló Európai listájára is felkerült. De mi a jövője az ekönyveknek? Hogyan működik ez a rendszer? Miért éri meg ezt csinálni? Kiderül az interjúból!

Bach Kata, a Vígszínház társulatának tagja, elveszett az orosz klasszikusok világában. Nem véletlen, hiszen a munkájában nap mint nap ezekkel az anyagokkal dolgzik, többek között az Anna Karenina főszerepét is ő játssza. Kulisszatitkoktól, olvasási szokásokról, na meg persze élete könyvéről, a Karamazov testvérekről is mesél az eheti adásban.

Ági pedig ezen a héten Guillaume Musso - Az Angyal hív című regényét ajánlja.

A műsorban elhangzó könyvek: 

Lev Tolsztoj Anna ​Karenina

Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij Bűn ​és bűnhődés

Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij A ​Karamazov testvérek

Guillaume Musso - Az Angyal hív

 

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!