BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: Hajnóczy Soma a bűvészkedésről és a csajozásról

Iratkozz fel!

Original

Hajnóczy Soma a bűvészkedésről és a csajozásról

Hajnóczy Soma gyerekkorában szeretett bele a bűvészkedésbe. Ahogy sok más gyerek, ő is megkapta a bűvészdobozt, nála viszont nem ért véget a szenvedély fél év után. Innentől kezdve meg sem állt a versenyekig. A bűvészettörténelem egyik legfiatalabb előadója, aki magáénak tudhatja a világbajnoki Grand Prix díjat.

Miért lett bűvész? Hogyan lehet a bűvésztrükköket könyvből megtanulni? Hogyan lehet trükkökkel csajozni és a bírságolásra készülő rendőröket leszerelni: Ezekre a kérdésekre mind válaszol Hajnóczy Soma. 

A műsor második vendége Kemény Zsófi, aki élete első olvasmányáról William Shakespeare: Sok ​hűhó semmiért című drámájáról mesélt.

A műsor végén Szabados Ági heti kedvencét mutatta be Láng Zsolt: Bolyai című könyvét.

A műsorban elhangzó könyvek: 

Hajnóczy Soma · Kelle Botond: Elképesztő ​trükkök hétköznapi tárgyakkal

William Shakespeare: Sok ​hűhó semmiért

Láng Zsolt: Bolyai

 

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!