BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: Ezért olvass Hemingwayt!

Iratkozz fel!

Original

Ezért olvass Hemingwayt!

Ernest Hemingway irodalmi Nobel-, és Pulitzer-díjas író, a XX. századi világirodalom egyik legizgalmasabb, ugyanakkor legrejtélyesebb alakja. Élettörténete páratlanul izgalmas és érdekes, nevét mindenki ismeri, de sok művét mégsem olvastuk. Hogy ez miért lehet így, arról is beszélgetünk Kovács Krisztiánnal, az Ectopolis.hu főszerkesztőjével. Megpróbálkozunk a lehetetlennel, húsz percben összefoglaljuk Hemingway életművét és még könyveket is ajánlunk tőle.

A műsor másofik vendége Bátyai Éva színésznő, akit a legtöbben a Barátok közt sorozatból ismernek. Éva Arthur Miller drámái közül választott néhányat.

Szabados Ági a héten Péterfy Gergely A ​golyó, amely megölte Puskint című könyvét ajánlja.

A műsorban elhangzó könyvek: 

Ernest Hemingway: Az ​öreg halász és a tenger

Ernest Hemingway: Búcsú ​a fegyverektől

Erich Maria Remarque: Nyugaton ​a helyzet változatlan

Ernest Hemingway: A ​Kilimandzsáró hava

Arthur Miller: Drámák

Péterfy Gergely: A ​golyó, amely megölte Puskint

 

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!