BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: Bátor nők

Iratkozz fel!

Original

Bátor nők

Péterfy-Novák Éva négy évig írta az Apád előtt ne vetkőzz című könyvét, aminek főszereplőjét szexuális abúzus éri, ráadásul a családon belülről érkezik a támadó. A szerzővel személyes érintettségéről, az írás körülményeiről, az erőszak megéléséről és feldolgozásáról beszélgettünk.

Szentesi Éva író, újságíró egyik aktuális kedvence Cserna-Szabó András Szíved helyén épül már a halálcsillag című könyve. Megkérdezzük, miért ezt választotta és mikor szokott olvasni. A műsor végén Szabados Ági meséli el, mit adott neki Manal Al-Sharif Merj vezetni! című könyve.

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!