BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: Barényi Béla, a magyar zseni, aki forradalmasította az autóipart - Álmok Álmodói (12)

Iratkozz fel!

Original

Barényi Béla, a magyar zseni, aki forradalmasította az autóipart - Álmok Álmodói (12)

Zsenialitása Thomas Edisonét is felülmúlta, nagyvonalúsága példaértékű, s noha nem túlzás azt állítani, hogy naponta milliók életét teszi biztonságosabbá, Magyarországon mégis csupán nagyon kevesek ismerik a nevét. Barényi Béla viszont a nemzetközi autós berkekben nagyon is népszerű, munkássága pedig az egész világon alapmű.

Az öntörvényű mérnököt, a keményfejű feltalálót nem a pénz motiválta, hiszen a Volkswagen Bogár terveiért sem kérte el a neki járó jogdíjat. Miért? Mert őt már akkor sokkal nagyobb dolgok foglalkoztatták. Például az őszibarack-elv.


Ha tetszett ez az epizód, akkor kérlek értékeld öt csillaggal. Iratkozz fel a csatornánkra, hogy ne maradj le a következő részekről. A betone.hu oldalon pedig megtalálod az összes többi műsorunkat. Hírlevelünkben hetente küldünk neked olyan podcasteket, amelyeket neked válogattunk össze a világ minden tájáról.

Az epizód munkatársai:

Orsós Lajos, showrunner

Szűts Dániel, hangutómunka

Román Balázs, kreatív producer

Hampuk Richárd, producer


Kattints és Iratkozz fel a hírlevelünkre

További műsoraink a betone.hu-n

Facebook: Betone

Instagram

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!