BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: Almási Kitti az újévi fogadalmakról, motivációról és az irigységről

Iratkozz fel!

Original

Almási Kitti az újévi fogadalmakról, motivációról és az irigységről

Az új évet rengetegen kezdik azzal, hogy mindenféle fogadalmat tesznek, amelyeket aztán rendre nem tartanak be. Érdemes-e újévi fogadalmat tenni? Ha igen, mit érdemes megfogadni? Milyen célokat tűzzünk magunk elé? Miért olyan népszerűek a testedzésre vonatkozó fogadalmak? Hogyan hatnak a fogadalmak a hangulatunkra és miért mondják a januárra, hogy a legszomorúbb hónap? Miért szeretnénk fiatalok maradni? Rengeteg témát beszéltünk át Almási Kitti pszichológussal, akit a fentiek mellett tavalyi könyvéről, a jövő könyvterveiről és arról is kérdeztünk, hogy mikor és mit szeret olvasni. 

A műsor második vendége Vecsei H. Miklós színész, aki élete meghatározó könyvének Boris Vian Tajtékos napok című regényét választotta. Szabados Ági pedig, Merle Robert Merle Mesterségem ​a halál című könyvéről mondta el miért szereti.  

A műsorban elhangzó könyvek:

Almási Kitti: Bátran ​élni

Almási Kitti:Irigység, ​kibeszélés, rosszindulat

Anne Cathrine: Bomann Agathe

Boris Vian: Tajtékos ​napok

Robert Merle: Mesterségem ​a halál

 

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!