BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: A titokzatos bestselleríró

Iratkozz fel!

Original

A titokzatos bestselleríró

Idén novemberben fog megjelenni Elena Ferrante Az elveszett gyermek története című regénye magyarul. Az biztos, hogy a könyv rendkívül sikeres lesz, az azonban továbbra is rejtély, hogy ki a szerző.

A Lapozz a 99-re! harmadik adásában annak járunk utána, hogyan lehet a háttérben maradni, miközben valaki a világ egyik legsikeresebb írója, szinte minden könyve vezeti az eladási listákat, a történeteiből filmek és sorozatok lesznek, amelyek elkészítésében egyébként tevékenyen részt vesz.

A titokzatos íróról Tönkő Verával, a Park kiadó irodalmi vezetőjével beszélgettünk, aki több Elena Ferrante-könyv szerkesztője. Hogyan lett sikeres a titokzatos szerző? Ki és milyen sikerrel próbálta feltárni az író személyi azonosságát? Hogyan alakult ki az angolszász világban a Ferrante-láz? Ezekről a kérdésekről mind szó lesz az adásban.

Az adás második felében Viszok Fruzsi népszerű vlogger elmeséli, hogy miért az Utas és holdvilág az egyik kedvenc könyve, az adás végén pedig Szabados Ági mutatja be Márai Sándor Eszter hagyatéka című könyvét.

Az adásban elhangzó legfontosabb művek elérhetőségei:

Tékozló szeretet

Az elveszett gyermek története

Briliáns Barátnőm sorozat az HBO-n

Eszter hagyatéka

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!