BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: A magyar irodalom bulvárírója - Nyáry Krisztián

Iratkozz fel!

Original

A magyar irodalom bulvárírója - Nyáry Krisztián

Nyáry Krisztián állítása szerint soha nem volt missziója az olvasásnépszerűsítés, művei mégis elképesztő hatással vannak az olvasókra. Könyvei által megismerhetjük a magyar irodalom nagy alakjainak magánéletét, valahogy valóságosabbá válnak a hősök, igazi történeteken keresztül, amiben ők is szerelmesek és esendőek azaz pont olyanok, mint bármelyikünk. 

Már tíz könyve jelent meg, az írás mellett a Líra csoport kreatív igazgatója és jelenleg két könyvön is dolgozik. 

Vajon etikus-e más emberek szerelmes leveleit közzétenni? Elképezelhető, hogy az íróink már a levelek megírásakor is a nyilvánosságnak szánták a gondolataikat? Ennyi magánéleti történet után Nyáry Krisztián biztosan sokat tud a szerelemről. Vajon rájött, hogy mi a titkos recept? Ilyen és még sok más izgalmas kérdésre is választ kapunk a legújabb epizódunkban. 

A műsor második vendége Csiby Gergely színész, aki élete meghatározó könyvének Sherman Alexie: Junior - Egy indián naplója című könyvét választotta, melyből monodrámát is készített az egyetemi évei alatt. 

Szabados Ági ezen a héten Győrfi Kata Te alszol mélyebben című verseskötetét mutatta be. 

A műsorban elhangzó könyvek: 

Nyáry Krisztián: Így szerettek ők

Nyáry Krisztián: Így szerettek ők 2.

Nyáry Krisztián: Életemnél is jobban

Sherman Alexie: Junior - Egy indián naplója

Győrfi Kata: Te alszol mélyebben

 

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!