BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: A legendás Láng Téka története

Iratkozz fel!

Original

A legendás Láng Téka története

„Bejön egy vevő, és az alapján, hogy mit kér, pontosan tudom, hogy kivel állok szemben.” Így nyilatkozott egy interjúban Rédei Éva, a Láng Téka tulajdonosa, vezetője, aki 31 éve, szeptember elsején megalapította az ország első magántulajdonú könyvesboltját. Nem csak könyveket árul, de egész Újlipótváros sorsát a szívén viseli.

A műsor második vendége Csisztu Zsuzsa sportdiplomata, sportriporter, aki nemrég indított Youtube-csatornát. Folyamatosan megújul, folyamatosan dolgozik. Többet között erről is mesél a mai adásban, na meg persze elárulja, mi élete könyve.

Szabados Ági ezen a héten Almási Kitti Ki vagy Te? Elvárások szorításában – megfelelés vagy önazonosság? című könyvét ajánlja.

 

A műsorban elhangzó könyvek:

Almási Kitti - Ki vagy te? - Elvárások szorításában - Megfelelés vagy önazonosság?

Wéber Krisztina - A Fallacci - Harcban a világgal a világért

 

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!