BETONE ORIGINAL

2018-ban beleszerettünk a podcast médiatípusba, ezért létrehoztuk a BETONE-t és elkezdtünk műsorokat készíteni. Akkor és most is az a célunk, hogy a felszínes, pörgős médiazaj helyett (vagy mellett) minél többeknek adjunk jó minőségű, hasznos és értékes tartalmat. Olyan műsorokat hozunk létre, amik nem elveszik az idődet, hanem értékesebbé teszik. Ha szereted a minőségi műsorokat, érdekelnek a társadalmi kérdések, a pszichológia, a tudomány, az üzlet, ez a műsorfolyam tetszeni fog.

www.betone.hu

Most játszott: A krimik titkai

Iratkozz fel!

Original

A krimik titkai

A Lapozz a 99-re első adása a krimikről szól. Szabados Ági első vendége Katona Ágnes, az Agatha Christie-életműsorozat szerkesztője, fordító, akivel a krimik titkairól, a különböző krimiműfajokról beszélgettünk, majd részletesen kitérünk a krimik királynőjére, Agatha Christiere. A világ leghíresebb krimiszerzőjéről kiderül, hogy jobban szerette, ha az elkövető nő, illetve azt is megtudhatjuk, hogyan folytatták a híres Poirot-sorozatot, Agatha Christie halála után.

A műsor második részében Sass Dani műsorvezető és gasztroblogger mesél egyik kedvenc könyvéről, a Palackpostáról, ami egy népszerű dán krimi , filmen is megjelent azonos címmel. Dani elmeséli, hogy miért van oda a skandináv krimikért, hogy mikor van ideje olvasni.

A Lapozz a 99-re első epizódjának végén Szabados Ági John Marss: The One – A tökéletes pár című könyvét ajánlja.

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!