BETONE BUSINESS

A Betone Studio üzleti, gazdasági műsorainak közös csatornája.

Most játszott: Mit tanít a futás a krízisekről?

Iratkozz fel!

Original

Mit tanít a futás a krízisekről?

Simonyi Balázs az eredményei ellenére még mindig hobbifutónak vallja magát. A 246 kilométeres Spartathlont többször is teljesítette, legutóbb pedig ötödikként ért be a célba. Nem ismer olyan hobbit, ami annyira demokratikus lenne, és ennyi fajta dolog felé el tudná vinni az embert, mint a futás. Szerinte van, aki azért fut, mert tisztában van magával, más pedig éppen azért, hogy tisztában legyen.

Másik történetünk főhőse Czeczeli Tamás, akinél a sokéves folyamatos és intenzív munka mániává vezetett, amiből sokáig nem tudott szabadulni, aztán eljött az időszak az életében, amikor tudat alatt mindent megtett azért, hogy kirúgják. Végül elérte a célját, egy nap behivatta a főnöke és elbúcsúzhatott a magas fizetéstől és a cserébe járó rendkívüli stressztől. Azóta dolgozott árufeltöltőként, statisztaként, most pedig éppen munkakereső fázisban van. 

A TO-DO-LIST Újítók rovatában a ViddL futárcég ügyvezetője, Tüske Tamás meséli el hogyan módosították szolgáltatási körüket a koronavírus miatt kialakuló krízisben, hogyan szüetett a ViddL testvére a HozdL.

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!