BETONE BUSINESS

A Betone Studio üzleti, gazdasági műsorainak közös csatornája.

Most játszott: Hogyan hibázz kudarcélmény nélkül?

Iratkozz fel!

Original

Hogyan hibázz kudarcélmény nélkül?

A To-do-list nyolcadik epizódjában a hibákkal foglalkozunk. Azt már talán tudjuk, hogy csak az hibázik, aki tesz is valamit, de vajon minden hiba kudarcot jelent? Hogyan kezeljük, ha hibáznak az alkalmazottaink és hogyan tekintsünk a saját hibáinkra? Vajon egy szervezet élén állva az a feladatunk, hogy minden lehetséges hibától megóvjuk a cégünket? Balogh Péterrel, a Cápák között tévéműsor egyik befektetőjével beszélgettünk a hibázásról, akinek első négy cége becsődölt. Mit mond most, hogy visszanézve minden jól alakult szakmai életében? 
 

Második vendégünk Tóth Gergely a HR FEST és a nemzetközi Fuckup Nights hazai szervezője. Utóbbin alkalmanként 10 ember mesél röviden saját kudarcáról. A téma mindig más, hol az üzleti életben megélt nagy melléfogásokról, hol az élet más területén például szülőként elkövetett hibákról mesélnek a résztvevők.

A műsor végén, a kreatív kisvállalkozásokról szóló újítók rovatban Péter Annamária prémium ingeiről esik szó. Annát egyesek újságíróként, mások gasztrobloggerként is ismerhetik, de az ország egyik speciális minivállalkozása, a Péter Anna ingek is hozzá fűződik.

 

Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Iratkozz fel!