Álmok Álmodói

Az Álmok Álmodói podcastban olyan magyar embereket mutatunk be, akik világmegváltó ötleteik révén képesek voltak hatni az emberiség életére. 

Most játszott: Indul a világraszóló magyarok műsora

Indul a világraszóló magyarok műsora

A tudomány területén rengeteg kiváló szakember dolgozik és vannak olyanok, akik zsenialitásuk révén megváltoztatják az emberiség életét.

Az Álmok Álmodói podcastban azokat az embereket és alkotásaikat mutatjuk be, akik képesek voltak világmegváltó ötleteik révén hatni az emberiség életére.

Azt szeretnénk: hogy megismerjük a legzseniálisabb magyar alkotókat, tudósokat, hogy közelebb kerüljünk az alkotás és az ötletek megszületéséhez, hogy rápillanthassunk, mennyiben gondolkodnak másképp ők, hogy példákat és inspirációkat adjunk mindenkinek, hogy minél többen legyenek képesek létrehozni valami újat, amiből akár világraszóló alkotás lehet.

A műsort az Álmok Álmodói 2.0 kiállítás inspirálta, a 2023 januárban véget ért, de hamarosan virtuálisan is megtekinthető lesz.


Ha tetszett ez az epizód, akkor kérlek értékeld öt csillaggal. Iratkozz fel a csatornánkra, hogy ne maradj le a következő részekről. A betone.hu oldalon pedig megtalálod az összes többi műsorunkat. Hírlevelünkben hetente küldünk neked olyan podcasteket, amelyeket neked válogattunk össze a világ minden tájáról.

Az epizód munkatársai:

Orsós Lajos, showrunner

Szűts Dániel, hangutómunka

Román Balázs, kreatív producer

Hampuk Richárd, producer


Kattints és Iratkozz fel a hírlevelünkre

További műsoraink a betone.hu-n

Facebook: Betone

Instagram