Álmok Álmodói

Az Álmok Álmodói podcastban olyan magyar embereket mutatunk be, akik világmegváltó ötleteik révén képesek voltak hatni az emberiség életére. 

Most játszott: Én csak egy buta sebész vagyok, de Jézus vezeti a kezem (16)

Én csak egy buta sebész vagyok, de Jézus vezeti a kezem (16)

Későn, 27 évesen kezdte az orvosi egyetemet, mára mégis világszerte ismerik a nevét és a már-már csodákat tévő munkásságát. Nagyon egyszerű, ám fantasztikus innovációk kísérik a szakmai pályafutását, mégis az egyik legmegosztóbb orvos a kollégái körében. Eredményeit senki sem vonja kétségbe, de a tudomány világában a holisztikus hozzáállás sokat vitatott téma. Márpedig Csókay András életében a hit központi szereppel bír. Ő minden nap az élet és a halál határán tevékenykedik, de nem egyedül végzi a munkáját. Jézus Krisztushoz imádkozik, ő vezeti kezét, ő mutat rá olyan dolgokra, amelyeket érdemes meglátnia. Csókay Andrást imádkozó orvosnak hívják. 


Ha tetszett ez az epizód, akkor kérlek értékeld öt csillaggal. Iratkozz fel a csatornánkra, hogy ne maradj le a következő részekről. A betone.hu oldalon pedig megtalálod az összes többi műsorunkat. Hírlevelünkben hetente küldünk neked olyan podcasteket, amelyeket neked válogattunk össze a világ minden tájáról.

Az epizód munkatársai:

Orsós Lajos, showrunner

Szűts Dániel, hangutómunka

Román Balázs, kreatív producer

Hampuk Richárd, producer


Kattints és Iratkozz fel a hírlevelünkre

További műsoraink a betone.hu-n

Facebook: Betone

Instagram