Álmok Álmodói

Az Álmok Álmodói podcastban olyan magyar embereket mutatunk be, akik világmegváltó ötleteik révén képesek voltak hatni az emberiség életére. 

Most játszott: Amit az ember nem tud elképzelni, azt megvalósítani sem lesz képes

Amit az ember nem tud elképzelni, azt megvalósítani sem lesz képes

Egy külvárosi szegény család gyerekeként, Gyula gyerekként nagy dolgokról álmodott. Nyakába vette a lábát, és elindult szerencsét próbálni. Milliárdos akart lenni. Az is lett. Még 30 éves kora előtt, miután társaival eladta a Ustream-et. Ma már nyugdíjasként élhetné a gondtalan életét, de képtelen pihenni. Újabb céget alapított, angyal-befektetőként segít más startupoknak, mert tudja, hogy elindulni a legnehezebb. Fehér Gyula munkájának gyümölcsét az egész világon naponta milliók használják. A szerény, picit talán magának való, önreflektív ember mesél az életéről. 


Ha tetszett ez az epizód, akkor kérlek értékeld öt csillaggal. Iratkozz fel a csatornánkra, hogy ne maradj le a következő részekről. A betone.hu oldalon pedig megtalálod az összes többi műsorunkat. Hírlevelünkben hetente küldünk neked olyan podcasteket, amelyeket neked válogattunk össze a világ minden tájáról.

Az epizód munkatársai:

Orsós Lajos, showrunner

Szűts Dániel, hangutómunka

Román Balázs, kreatív producer

Hampuk Richárd, producer


Kattints és Iratkozz fel a hírlevelünkre

További műsoraink a betone.hu-n

Facebook: Betone

Instagram