Álmok Álmodói

Az Álmok Álmodói podcastban olyan magyar embereket mutatunk be, akik világmegváltó ötleteik révén képesek voltak hatni az emberiség életére. 

Most játszott: A fizikus, aki fénnyel gyógyítja a betegeket

A fizikus, aki fénnyel gyógyítja a betegeket

Fenyő Márta szegény családban nőtt fel, mégsem gazdagságra vágyott. Beteg embereken akart segíteni. Akkor hívta fel a figyelmet magára, amikor rájött arra hogyan lehet csökkenteni a sugárzást a röntgengépekben. A világhírnevet a polarizált fényterápia hozta el neki. Az a módszer, amit a legtöbben csak úgy hívnak: fénnyel gyógyítás. Kezdetben persze kinevették, de Márta makacsul hitt a felfedezésében, s ma már nemzetközi díjak sokasága fémjelzi, hogy igaza volt! 

A magyar fizikus, a Bioptron Gyógycentrum megálmodója, a Genius és Életműdíjas, nemzetközi feltaláló mesél a legújabb találmányáról is.


Ha tetszett ez az epizód, akkor kérlek értékeld öt csillaggal. Iratkozz fel a csatornánkra, hogy ne maradj le a következő részekről. A betone.hu oldalon pedig megtalálod az összes többi műsorunkat. Hírlevelünkben hetente küldünk neked olyan podcasteket, amelyeket neked válogattunk össze a világ minden tájáról.

Az epizód munkatársai:

Orsós Lajos, showrunner

Szűts Dániel, hangutómunka

Román Balázs, kreatív producer

Hampuk Richárd, producer


Kattints és Iratkozz fel a hírlevelünkre

További műsoraink a betone.hu-n

Facebook: Betone

Instagram